Snacks
Ostron med charlottenlöksvinegrette
Ostron med soya, ingefära och lime
Gratinerade ostron med vitlök och ramslök
En flight på alla tre ostron
Ostronplatå med charlottenlökvinegrette och citron
Krustad med löjrom, smetana och rödlök
Förrätter
Grön och vit sparris
bakad i örter och smör, citronkräm, mandel och lök
Pilgrimsmussla
Brynt blomkålspuré, yuzu och krasse
Tunt skivad svenskt innanlår
Grillad sallad, ramslök och vattenkrasse
Klassisk löjromstoast
Syrad grädde, rödlök och smörstekt bröd
Varmrätter
Ryggbiff
Potatis- och sveciakrokett, tomatiserad rödvinsreduktion, konfiterade primörer och rivet dragonsmör
Gös från Sörmland
Smörslungad färskpotatis, ramslökskräm och variation på vårprimörer
Friterad potatis- och sveciakrokett
linser från Sörmland i en tomatbuljong, ramslökskräm och variation på tomat
Klassisk Wallenbergare
Potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon
Stekt Strömming
Potatispuré, brynt smör och rårörda lingon
Dessert
Jordgubb och rabarber
Inkokt rabarber, kardemumma bavaroise, krossade drömmar och jordgubbsskum
Bakad choklad
Färskostkräm, bärsallad och mandelkrisp
Osttallrik
Tre svenska ostar, fröknäcke och marmelad
En kula av vår egen glass
Fråga efter kvällens smak
En kula av vår egen sorbet
Fråga efter kvällens smak
Tryffel
Sgroppino
Flädersorbet och prosecco
Coupe Colonel
Citronsorbet och iskall Absolut vodka
Menypaket 1
Förrätt
Pilgrimsmussla Brynt blomkålspuré, yuzu och krasse
Varmrätt
Ryggbiff Potatis- och sveciakrokett, tomatiserad rödvinsreduktion, konfiterade primörer och rivet dragonsmör
Dessert
Jordgubb och rabarber Inkokt rabarber, kardemumma bavaroise, krossade drömmar och jordgubbsskum
Menypaket 2
Förrätt
Tunt skivad svenskt innanlår
Grillad sallad, ramslök och vattenkrasse
Varmrätt
Gös från Sörmland
Smörslungad färskpotatis, ramslökskräm och variation på vårprimörer
Dessert
Bakad choklad
Färskostkräm, bärsallad och mandelkrisp