Middag
Äntligen fredag (gäller endast fredagar från kl. 17.00)
Trerättersmeny
Förrätt: Smörbakad grön sparris, ramslöksemulsion, citronolja, parmesan
Varmrätt: Vår fisk- & skaldjursgryta eller Köttbullar med potatispuré, gräddsås och tillbehör
Dessert: En kula citrussorbet
Lördagserbjudande mellan 12.00-15.00
Smörbakad röding med vitvinssås, säsongens primörer och örtstompad potatis
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka och rårörda lingon
FÖRRÄTTER
Sotad tonfisk
Rapsolja från Julita med citron, grillad grädde, örtdillolja, picklad kålrabbi och brynt smörkrutonger
Hackad och ponzumarinerad råbiff
wasabiemulsion, wakame, syrad kålrabi, rökta mandlar och sesamfrön
Smörbakad grön sparris
med ramslöksemulsion, citronolja, parmesan och örter
Mälarlöjrom
Smörstekt toast, smetana, finhackad rödlök, dill och citron
VARMRÄTTER
Svensk oxfilé med ramslökssmör
råstekt grön sparris, ört- och parmesan friterad potatis och en massa gott kryddgrönt
Smörstekt gös från Sörmland
grön örtpuré, Champagnesås, smörslungade sockerärtor- och bladspenat, picklade röda steklökar i Champagnevinäger och Cheri potatis
Friterad blomkål (går även att få veganskt)
Rostad vitlökemulsion, grönärtpuré och baljväxt sallad
Fisk- och skaldjursgryta
vitt vin, picklad fänkål, tomat, grädde, aioli, smörstekt levainbröd
Köttbullar
Potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon